Filma me titra shqip

3 idiots

Dy miq të filollojnë një kërkim për një mik të humbur. Në këtë udhëtim, ata kujtohen per një bast të gjatë harruar, një martesë qe duhet te shkaterronin dhe një funeral që shkon absolutisht jashtë kontrollit. Trailer http://www.youtube.com/watch?v=xvszmNXdM4w Shkarko http://www.megaupload.com/?d=Y8XEC4FF

Posted by Fatbardh Prengezi on July 5, 2011 at 1:51 PM 19035 Views

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

You must be a member to comment on this page. Sign In or Register

0 Comments